Vires Animaliae

VHCN – Dieren homeopathie – Vires AnimaliaeIMG_1876

Eind mei 2016 heb ik bij de dieren van Vires Animaliae en Monique Ros de cursus deel 1 en 2 vertalen voor dieren gevolgd in Portugal.

Het was een bijzondere ervaring om tussen een kudde paarden (hengsten, jongelingen, merries, veulens) te mogen zijn die in harmonie leven op zo’n 40 hectare land. Te voelen en ervaren wat de dieren, mensen en natuur voor een kracht bezitten. Het was een mooie, emotionele, intense en heel gezellige week!

Doordat het VHCN middelen beschikbaar stelt voor de dieren van Vires Animaliae mag ik de dieren gaan behandelen wanneer er vraag is. Hoe mooi is dat om op deze manier een stukje aan het welzijn te kunnen bijdrage aan een kudde paarden die in relatieve vrijheid mag leven!

Céline Eimers, afgestudeerd aan het VHCN juni 2016 

 

Vires Animaliae:Presentatie1 (2) VA- vhcn

Vires Animaliae organisatie voor mens en dier, dat in het Latijns betekent “de Kracht van het Dierenrijk” is een Non profit organisatie die u graag meeneemt naar de wereld van de dieren in hun authentieke zijn.

Doel en visie van de organisatie is:

-We vangen dieren op die mentaal, of fysiek beschadigd zijn, niet meer welkom zijn bij hun eigenaren, of zijn opgegeven door de veterinaire geneeskunde. Deze dieren hebben deskundige en liefdevolle begeleiding nodig. Wij geven deze begeleiding door de dieren te plaatsen in een meer natuurlijke leefomgeving, ze te voorzien van voeding die past bij de biologie van het paard en door hen gerichte training en persoonlijke begeleiding te bieden.

  • De dieren een natuurlijke leefomgeving geven, zodat ze weer kunnen zijn wie ze zijn, dus terug keren naar hun authentieke zelf.
  • De mens inzichten aan te reiken, door middel van diverse trainingen en/of diverse Coaching programma’s met deze dieren als voorbeeld.
  • Deze inzichten verschaffen u handvaten om met dieren in harmonie samen te kunnen werken, maar ook om eventuele stagnaties op te lossen tussen u en uw dier en of in uw dagelijks leven of op werkniveau.
  • Onze organisatie is dus tweeledig. Het opvangen van dieren en de mens bewust maken van “de kracht van het dierenrijk”.

IMG_1874     IMG_1770    IMG_1829

Monique Ros Oprichter van Vires Animaliae!

http://www.vires-animaliae.nl
Vires Animaliae